VÍDEO La sortida de la cursa Santi Centelles de Terrassa es fa viral per una de les corredores de la primera fila

Una senyora amb abric i faldilla va voler participar a la cursa paral·lela a la Mitja Marató aquest passat diumenge

Redacció
25 de gener del 2017
El moment del tret de sortida de la cursa Santi Centelles de Terrassa
El moment del tret de sortida de la cursa Santi Centelles de Terrassa | AEMMT


La sortida de la cursa Santi Centelles, paral·lela a la Mitja Marató de Terrassa, d'aquest passat diumenge, s'ha fet viral. No pas per cap esportista d'elit, ni pel cantant Salva Racero, dels Lax'n'Busto, que sortia a primera fila: l'autèntica protagonista és una senyora que també va voler sortir de les primeres. 

El més curiós, i que ha provocat que molta gent s'hi fixi, és que ho va fer, com han dit els usuaris de les xarxes socials, "desafiant diverses dècades de màrqueting esportiu". La dona en qüestió, envoltada de corredors vestits amb roba tècnica, comença la cursa amb un abric i una faldilla, i, fins i tot, es senya abans del tret de sortida.

De fet, la dona comença a córrer amb les mans a les butxaques per protegir-les del fred, pocs segons abans que l'avancin una pila de corredors que tenia darrere.

El vídeo va ser compartit per l'usuari @RunerEnfurecido a Twitter, un compte força popular entre els amants de l'atletisme, amb més de 22.000 seguidors, i ja acumula més de 350 retuits

Tot i la divertida escena, molts usuaris s'han queixat que la senyora, visiblement poc preparada per una cursa, entorpia el pas dels altres corredors i que podria haver provocat un bon ensurt si hagués fet caure algun dels atletes més preparats que ella.