Dos homes, a presó per robar en pisos i trasters del centre de Terrassa

També s'ha deixat una dona en llibertat amb càrrecs | Els tres tenien antecedents per fets similars

Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:22h
Els Mossos d'Esquadra de Terrassa van detenir, el passat 19 de gener, dos homes de 32 i 35 anys i una dona de 36, tots tres veïns de Terrassa, com a presumptes autors de diversos robatoris amb força a trasters i pisos de la ciutat. Dos dels detinguts han ingressat a la presó.

La policia catalana havia rebut diverses denúncies denúncies de robatoris en domicilis i trasters a la zona del centre de la ciutat. Arran d'això, van constatar que en dues botigues de compra-venda de la localitat hi havia diversos objectes que havien estat denunciats com a sostrets. La investigació va permetre comprovar que els venedors d'aquests objectes ja havien estat detinguts anteriorment per delictes similars.

Amb aquests indicis, els Mossos van realitzar una entrada i registre judicial al domicili dels tres sospitosos, amb l'objectiu de localitzar-los i comprovar si hi havia altres objectes presumptament robats. Dins del pis, els agents van localitzar fins a 58 objectes de procedència il·lícita, entre els quals hi havia material de perruqueria, televisors, càmeres de fotos, roba i complements, així com també material de submarinisme, de pesca, de pàdel i d’esquí, etc.
 
Els investigadors van detenir dos homes i una dona per aquests fets que van passar a disposició judicial el 21 de gener. La jutgessa va decretar ingrés a presó per als dos homes i  llibertat amb càrrecs per la dona. El cas, però, encara està obert, i no es descarta relacionar als detinguts amb més fets.