MútuaTerrassa presenta la Unitat de Cures Pal·liatives del Sociosanitari Vallparadís

El centre neix amb l'objectiu de proporcionar una atenció de qualitat a pacients amb malalties avançades terminals i a les seves famílies

El Centre Residencial i Sociosanitari Vallparadís de MútuaTerrassa
El Centre Residencial i Sociosanitari Vallparadís de MútuaTerrassa
Redacció
24 de gener del 2017
Aquest dijous MútuaTerrassa presenta la Unitat de Cures Pal·liatives (UCP) del centre Sociosanitari Vallparadís MútuaTerrassa, la qual neix amb l'objectiu de proporcionar una atenció de qualitat a pacients amb malalties avançades terminals i a les seves famílies. 

Durant la presentació, el dr. Jaume Sanahuja, director del centre, parlarà sobre la situació actual en termes de cures pal·liatives i abordarà les particularitats de la malaltia avançada així com la complexitat clínica associada. També tractarà sobre la transversalitat del procés, els agents implicats i els criteris d’ingrés i de no ingrés a la UCP. Finalment, parlarà sobre el personal que forma l’equip i de la coordinació entre els diferents nivells assistencials.

L'acte, que tindrà lloc a l’edifici docent de l’entitat a les 13h, comptarà amb la presència del sr. Francesc Puig, gerent de l’Àmbit de Servei Sociosanitari de MútuaTerrassa, el sr. Joan Parellada, director del Sector Sanitari Baix Llobregat Nord/Vallès Occidental Est i Oest del Servei Català de la Salut i clourà l’acte la sra. Maruja Rambla, regidora de Seguretat, salut i solidaritat i cooperació internacional de l’Ajuntament de Terrassa.