La Torre sorteja entrades per veure «Sifonòfor», d'Animal Religion, a Terrassa

L'espectacle de circ va guanyar el Gran Premi BBVA Zirkòlica de Circ el 2015 | Serà el 4 de febrer a les nou del vespre

La Torre
26 de gener del 2017
L'espectacle Sifonòfor, d'Animal Religion
L'espectacle Sifonòfor, d'Animal Religion | CCT
La Torre sorteja un pack familiar de quatre entrades (dos adults i dos nens) per anar a veure l'espectacle Sifonòfor, de la companyia Animal Religion i guanyador del Gran Premi BBVA Zirkòlika de Circ 2015, que dissabte 4 de febrer, a les nou del vespre, serà al Centre Cultural Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

El circ fet música? La música feta circ? L’escenari és la caixa de ressonància, cordes que ens envolten, danses excèntriques, acrobàcies elàstiques, polirítmies electròniques, salts mortals i un piano amb rodes. Una performance amb set artistes on la bèstia parla per nosaltres i l’humà deixa de controlar-nos. La força de l’expressió artística converteix Sifonòfor en un espectacle imprescindible.

Sifonòfor es un grup de micro-organismes superespecialitzats de les profunditats abismals del món, que s’uneixen els uns i els altres amb l’objectiu de sobreviure i desenvolupar-se. Cada organisme és independent i té els seus propis tentacles per alimentar-se, però junts fan un sol cos.

Inspirat en el invertebrat marí sifonòfor, Animal Religion ofereix la seva visió de treball en col·lectiu; individus treballant junts per fer sorgir del desordre el que ningú podria fer sol, sense cap sistema geràrquic, construir un espectacle invertebrat entre la música i el circ.

Onze artistes giren a l’escenari en un món curiós on el públic descobreix noves espècies, moviments i sons. Els artistes creen un món on la música i la fisicalitat dels cossos treballen junts per buscar una nova qualitat. Cordes, danses excèntriques, òpera, contorsions, poliritmes electrònics, mortals i un piano de cua amb rodes.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 2 de febrer, a les 10:00 hores. 
La Torre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.