Ja se sap com és la portada de l'anuari «Terrassa 2016» de l'Arxiu Tobella

La publicació es presentarà divendres i es complementarà amb una xerrada i una exposició fotogràfica

Portada, llom i contraportada de l'edició 2016 de l'anuari de la Fundació Arxiu Tobella, amb fotografia de Josep Puente.
Portada, llom i contraportada de l'edició 2016 de l'anuari de la Fundació Arxiu Tobella, amb fotografia de Josep Puente. | Arxiu Tobella
Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:21h
Ja és a punt l'anuari Terrassa 2016, una publicació que recull la crònica gràfica de la ciutat de l'any passat i que continua la col·lecció que la Fundació Arxiu Tobella publica des de fa 39 anys. L'objectiu d'aquesta publicació és deixar constància dels principals esdeveniments ocorreguts a Terrassa, presentats de manera cronològica i il·lustrats amb fotografies.

La redacció del llibre ha anat de nou a càrrec de Ricard Domènech. La fotografia de la portada, que continua al llom i la contraportada, és una imatge dels Minyons de Terrassa a Singapur, convidats per l'Agència Catalana de Turisme a la Fira ITB Àsia. L'autor de la fotografia és Josep Puente i Quer.

La presentació de l'anuari Terrassa 2016 tindrà lloc el proper divendres, 27 de gener, a dos quarts de vuit a la seu de l'Arxiu Tobella, a la placeta de Saragossa. Estarà precedida per la xerrada "Donacions de fons fotogràfics a l'Arxiu Tobella. Una selecció", a càrrec de Ramon Palau, president sortint de la fundació.

A més, des d'aquest dimarts i per anar fent boca, l'Arxiu Tobella obre al públic l'exposició d'una selecció de dotze fotografies, una per cada mes de l'any 2016. Les imatges, la majoria fetes per la fotògrafa de l'entitat Montse Saludes, no són les dels esdeveniments més importants de l'any sinó que intenten representar el pols de la ciutat, la seva gent i les seves inquietuds i també la transformació de la seva fisonomia. L'exposició es podrà visitar fins a l'11 de febrer de set de la tarda a les nou del vespre, excepte els dilluns.