La Nit del Voluntariat reconeix la tasca impagable dels voluntaris de Terrassa

Proactiva Open Arms i la Federació Catalana de Voluntariat Social van ser els convidats a l'acte organitzat per la COVET

Alguns dels assistents a La Nit del Voluntariat.
Alguns dels assistents a La Nit del Voluntariat. | COVET
Redacció
24 de gener del 2017
Actualitzat a les 9:49h
Unes 150 persones de catorze entitats es van aplegar dissabte passat al vespre a l'Auditori Municipal de Terrassa, a La Nit del Voluntariat, un acte organitzat per la Coordinadora de Voluntariat d'Entitats Terrassenques (COVET) amb la col·laboració de Qualitat Democràtica de l'Ajuntament de Terrassa. L'acte tenia com a objectiu reconèixer la tasca impagable de les persones voluntàries, que mitjançant les entitats socials ofereixen el seu temps i la seva dedicació per ajudar les persones amb necessitats de suport especial i possibilitar una societat més justa i igualitària.

L'acte de La Nit del Voluntariat va comptar amb la presència de Meritxell Lluís, regidora de Qualitat Democràtica de l'Ajuntament de Terrassa, que va inaugurar l'acte, i de Noel Duque, regidor de Serveis Socials. Com a convidats, Proactiva Open Arms va donar el seu testimoni d'altruisme envers els refugiats i la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) va oferir el seu suport a les catorze entitats locals participants a la festa. En acabar es van compartir experiències amb un pica-pica, acompanyat amb la música del grup Breaking Brass.