El Grup Bon Preu presenta un nou servei de compra online a Terrassa

Ja es pot fer la comanda per Internet i recollir-la en menys de cinc minuts a l'Esclat de l'avinguda de Josep Tarradellas

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 18:47h
El Grup Bon Preu ha posat en marxat un nou servei de compra per Internet i recollida de la comanda als supermercats Esclat de Vic nord, Terrassa i Sant Joan Despí. La iniciativa s'ha presentat precisament a Terrassa, a l'hipermercat Esclat de l'avinguda de Josep Tarradellas. De fet, aquest servei s'ofereix a l'establiment egarenc des del 9 de gener.

Comprar a Esclat online és fàcil, ràpid i còmode. Només s'ha d'accedir al web www.bonpreuesclat.cat i afegir a la cistella tots els productes desitjats; triar el dia, l'hora i l'Esclat on es vol passar a recollir la comanda en cotxe, sense cues. Un cop allà, els treballadors d'Esclat carregaran la compra al cotxe en menys de cinc minuts. No importa si la compra és per valor d'un euro o de cent, no hi ha un mínim per poder fer ús del servei.



Tots els productes compten amb la garantia Bon Preu-Esclat, tant els envasats com els frescs. El servei de compra online serà gratuït fins al 31 de març. A més, es poden obtenir descomptes introduint un codi promocional abans de fer el pagament.