Detingut per circular begut i amb un cotxe donat legalment de baixa per Terrassa

El conductor triplicava la taxa d'alcoholèmia permesa

Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a les 16:32h
La Policia Municipal de Terrassa va detenir aquest dimecres a la nit un home per circular sota els efectes de l'alcohol i amb un vehicle que estava donat de baixa i que, per tant, no pot circular legalment.

Una patrulla va interceptar sobre dos quarts de deu del vespre el conductor quan va fer una infracció de trànsit al carrer del Pintor Fortuny amb la cantonada del del Concili Egarenc, al barri de la Cogullada. El conductor va ignorar el senyal de cediu el pas, fet que va cridar l'atenció dels agents.

Els policies van connectar els senyals lluminosos i acústics del seu cotxe per cridar l'atenció de l'infractor i fer que s'aturés. Quan van anar a identificar-lo, els agents van comprovar que es trobava sota els efectes de l'alcohol i el van sotmetre a la prova d'alcoholèmia. El resultat passava del triple de la taxa permesa: va donar un resultat de 0,81 mg/l.

A més, durant la identificació del vehicle, els agents van comprovar que aquest estava donat de baixa al registre de la Prefectura General de Trànsit i, per tant, no pot circular legalment.

Finalment, la Policia Municipal va obrir diligències penals per un delicte contra la seguretat del trànsit, per conduir sota els efectes de l'alcohol, i va tramitar, a més, dues multes: una, per haver-se saltat el senyal de cediu el pas, i l'altra, davant el Servei Català de Trànsit, per conduir un vehicle que havia estat donat de baixa. El cotxe va ser traslladat al dipòsit municipal.