Reparen la canonada de les Fonts que subministra aigua al dipòsit de Can Llobateres

Té més de 50 anys d’antiguitat i dóna problemes d’estanqueïtat

Imatge de la zona on es farà la intervenció.
Imatge de la zona on es farà la intervenció. | Ajuntament de Sant Quirze
Redacció
19 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:49h
La canonada d'aigua situada a les Fonts i que subministra Sant Quirze mitjançant el dipòsit de Can Llobateres, serà objecte de reparació a partir del proper dimarts 24 de gener. Es tracta d'una canonada de més de 50 anys d'antiguitat, que dóna problemes d'estanqueïtat. Per aquest motiu, Aigües Ter-Llobregat assumirà la reparació, que coincideix amb la zona de pineda que hi ha entre el carrer de Santa Anna i el carrer de Sant Ramon, a les Fonts. L'obra no comportarà talls en el subministrament d'aigua a la zona, donat que es disposa de reserves. L'obra comportarà unes 40 hores d'intervenció treballant dia i nit.
 
L'actuació requerirà fer una excavació de terres de 180 metres cúbics, que s'acumularan en un solar pendent de concretar, mentre s'assequen. Aquest moviment implicarà un trànsit de camions rígids durant aquests dies pels carrers del barri: passeig de la Riera, passeig del Ferrocarril, carrer de Santa Anna i carrer de Baix Riera. En aquest sentit, els vehicles pesats no podran estacionar en determinades cantonades dels carrers afectats, per permetre el gir dels camions d'ATLL.
 
El desenvolupament dels treballs a la nit pot comportar algunes molèsties al veïnat, però són imprescindibles donada la urgència de l'actuació i la naturalesa de l'obra. L'Ajuntament demana comprensió als veïns i veïnes afectats, tot preveient la màxima celeritat en la resolució de la urgència.