Dos ferits en un accident de trànsit a la carretera de Terrassa a Rubí, a les Fonts

Els serveis d'emergència van rescatar una conductora en estat d'inconsciència

Redacció
17 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:29h
Un accident de circulació a les Fonts de Terrassa va acabar amb dues persones ferides, una d'elles en estat d'inconsciència. El sinistre, que va implicar un turisme i una furgoneta, va tenir lloc cap a un quart de dotze del migdia d'aquest dilluns. El servei del 112 va sol·licitar urgentment diverses dotacions policials, de Bombers i ambulàncies amb motiu de l'accident, que va tenir lloc a la carretera de Rubí, en sentit Terrassa, en el tram comprès entre el carrer de Mossèn Parramon i el carrer de Sant Agustí.

La conductora del turisme es trobava lesionada i inconscient a l'interior del vehicle, que s'havia encastat contra un pal de fusta del servei telefònic. Segons el que van explicar a la policia un altre conductor i dos testimonis presencials, la conductora podria haver-se trobat ja en estat d'inconsciència en el moment de l'impacte. A més, en el decurs de l'avançament de vehicles, el turisme sinistrat havia col·lidit contra un senyal de trànsit, un arbre i una furgoneta que circulava en el mateix sentit, abans d'impactar contra el pal de fusta ubicat a la cruïlla de la carretera amb el carrer de Sant Agustí.

El conductor de la furgoneta també va ser atès per les ambulàncies, però va declinar el traslladat a cap centre mèdic. La conductora del turisme sí va ser traslladada per una ambulància a l'Hospital Universitari Mútua Terrassa.

La carretera va estar tallada durant una estona i la Policia Municipal va desviar el trànsit cap a vies alternatives, mentre que dos agents donaven cobertura al personal sanitari de les dues ambulàncies presents. Es van sol·licitar les grues particulars dels vehicles afectats per retirar-los de la via.

Una unitat de Bombers va intervenir per tallar el pal de fusta de telefonia que havia quedat malmès. Igualment, es va contactar amb la companyia de telefonia per reparar l'avaria originada a la línia de telèfon de la zona. Els agents van acordonar la ubicació del pal de fusta fins a resoldre l'avaria per part dels tècnics.