El CN Terrassa femení es retroba amb la victòria contra el Dos Hermanas

Victòria clara de les terrassenques, que se situen cinquenes, a la piscina de les andaluses

16 de gener del 2017
Actualitzat a la 13:35h
El CN Terrassa va imposar-se amb solvència (5-14) a la piscina del CW Dos Hermanas Emasesa en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d'Honor Femenina de waterpolo. Després de dues derrotes contra Mataró i Sabadell, els dos equips més potents de la categoria, el conjunt de Xavi Pérez va retrobar-se amb la victòria, resultat que el situa cinquè a la taula amb 13 punts.

Les egarenques van signar una bona arrencada, fet que es va reflectir amb un parcial inicial de 0 a 2, obra d'Anna Roldán i Victoria Barrios. Les andaluses van respondre bé a aquesta primera estrebada i van restablir l'equilibri abans del final del primer quart gràcies a les dianes de Salguero i Sánchez (2-2).

Les de Xavi Pérez van fer forat en el segon període. El Dos Hermanas va situar-se per davant de la mà de Sánchez. Però va ser un miratge. El CN Terrassa va reaccionar amb un parcial contundent de 0 a 5 que va posar els fonaments a la victòria. Cristina Cantero va empatar a tres. Quatre minuts més tard, Anna Roldán va capgirar l'electrònic, poc abans que Olga Descalzi, de penal, i Sierra Smiley augmentessin la renda fins al 3 a 6. Descalzi va repetir per tancar el parcial. Les locals van reduir el marge sobre la botzina amb una diana de Sánchez (4-7).

A la represa, les egarenques van intensificar la defensa i van aconseguir que el Dos Hermanas no anotés en el tercer període. A partir d'aquesta excel·lència defensiva, les de Xavi Pérez van poder ampliar la diferència a través de Barrios i de Marta Samper per col·locar un tranquil·litzador 4 a 9 amb només vuit minuts per davant.

En l'últim quart, el CN Terrassa va prémer l'accelerador i va certificar el triomf amb un parcial d'1 a 5. Anna Roldán, màxima anotadora del partit amb quatre dianes, va marcar el desè. Un minut després, Noelia Mora va enfilar l'electrònic fins al 4 a 11. Les andaluses van aturar l'allau momentàniament mitjançant Reina. En els darrers quatre minuts, Anna Roldán i Aina Pastor, per partida doble, van establir el 5 a 14 definitiu.

Visita al CE Mediterrani

El CN Terrassa visitarà el CE Mediterrani en partit corresponent a la novena jornada de la Lliga Nacional Divisió d'Honor Femenina, la darrera de la primera volta. El matx es disputarà el proper dissabte 28 de gener a les 12.00h.

Fitxa tècnica

CW Dos Hermanas Emasesa: De la Torre, Medina, Sánchez (3), Salguero (1), M. Roldán, Garzón, Miranda, Reina (1), Penco, Ocaña, Hurtado, A. Roldán.
Entrenadora: Lisandra Frometa.

CN Terrassa: Copado, A. Roldán (4), Mora (1), Barrios (2), Cantero (1), Samper (1), Pirat, Smiley (1), Descalzi (2), Palomares, Pastor (2), R. Roldán, Domene.
Entrenador: Xavi Pérez.

Àrbitres: Hernández i Monroy.

Parcials: 2-2, 2-5, 0-2 i 1-5.
Resultat acumulat: 2-2, 4-7, 4-9, 5-14.
Evolució del marcador: (0-1, 0-2, 1-2, 2-2), (3-2, 3-3, 3-4, 3-5, 3-6, 3-7, 4-7), (4-8, 4-9), (4-10, 4-11, 5-11, 5-12, 5-13, 5-14).