Demanen aclarir l'actuació de l'Ajuntament de Terrassa en el cas del bloc sense llum d'Abat Marcet

La Comissió Ciutadana de Seguiment i Control de la Carta Europea dels Drets Humans ha sol·licitat una reunió amb Lluïsa Melgares per abordar el problema

El bloc ocupat i sense llum de l'avinguda de l'Abat Marcet de Terrassa.
El bloc ocupat i sense llum de l'avinguda de l'Abat Marcet de Terrassa. | Albert Prieto
Redacció
14 de gener del 2017
Actualitzat a les 14:15h
La Comissió Ciutadana de Seguiment i Control de la Carta Europea dels Drets Humans a Terrassa ha alçat la veu per la situació en què viuen les famílies del bloc ocupat de l'avinguda de l'Abat Marcet. Els afectats porten més de dos mesos sense energia elèctrica i "per tant amb els seus drets fonamentals vulnerats". La Comissió denuncia també "les reiterades situacions de talls d'energia a diferents habitatges de la ciutat en els últims mesos". La Comissió es va reunir fa uns dies amb famílies afectades del bloc d'Abat Marcet i amb membres del Col·lectiu Sense Habitatge de Terrassa.

Davant d'aquests fets la Comissió Ciutadana ha sol·licitat una reunió urgent amb la regidora Lluïsa Melgares, responsable política dels afers d'Habitatge de l'Ajuntament de Terrassa. La idea és que hi participin una representació de la Comissió Ciutadana, de les famílies afectades de l'immoble de l'avinguda de l'Abat Marcet i el Col·lectiu Sense Habitatge de Terrassa, per tal d'aclarir quines actuacions ha fet l'equip de govern davant aquesta situació i quines mesures pensa adoptar de cara al futur per tal d'evitar ·més vulneracions de drets a la ciutat" en aquest àmbit.