La violència masclista, a debat a la Casa del Poble Manuel Linares

S'hi presenta el llibre "Autobiografia de l'home invisible (El llibre gris)" aquest dissabte

El cartell de la presentació del llibre
El cartell de la presentació del llibre | CPML
Redacció
14 de gener del 2017
L'espai social i cultural "Casa del Poble Manuel Linares" de Terrassa organitza aquest 14 de gener la presentació-col·loqui del llibre "Autobiografia de l'home invisible [el llibre gris]" de Joan Balart Cerdán, amb l'objectiu de conscienciar sobre la importància de combatre la violència masclista.

Aquesta xacra, diuen, sacseja la nostra societat en tots els àmbits, però especialment a les dones, ja que aquest passat 2016 com a mínim 44 dones han estat assassinades a l'Estat espanyol, set de les quals Catalunya.

"Autobiografia de l'home invisible [el llibre gris]" és una novel·la de temàtica social que relata la història d'un llibre, l'escriptor que el va abandonar a les escombraries, la dona que el va recollir i va trigar cinc anys en llegir la història d'una nena que no podia abraçar. És un llibre emotiu, de prosa àgil i amena, un drama que manté la tensió narrativa sobre les vides dels protagonistes, amenaçades físicament i emocional per l'assetjament, el terror psicològic, el maltractament i la impunitat dels seus agressors.

La "Casa del Poble Manuel Linares" és un espai per compartir lluites, diàleg, experiències, cultura, resistències i transformacions socials. Aquest punt de trobada de “solidaritat i unitat popular” és obert a entitats, organitzacions i moviments socials, polítics i culturals.

L'acte de presentació del llibre i debat posterior sobre la violència masclista serà aquest dissabte 14 de gener a les 18:00h a la Casa del Poble Manuel Linares de Terrassa (carrer Prat de la Riba, 106).
 

El cartell de la presentació del llibre Foto: CPML