Un home roba a una noia i la seva mare i aconsegueixen retenir-lo fins que arriba la Policia

Va passar aquest dilluns a la nit al barri de Sant Pere Nord de Terrassa

Redacció
10 de gener del 2017
Actualitzat a les 20:58h
Un home va ser detingut aquest dilluns a la nit després d'intentar robar amb violència a una jove i la seva mare al carrer d'Ullastrell de Terrassa, al barri de Sant Pere Nord.

L'individu va arribar a sostreure a la noia 150 euros que portava a les mans. L'autor va fugir immediatament i va entrar en un bloc de pisos proper, pujant per les escales de l'edifici fins arribar a la terrassa.

La víctima va seguir el presumpte autor i també va pujar fins el terrat, on el va trobar amagat. A continuació, va baixar al carrer per trucar la Policia Municipal. Un cop a baix, un altre cop amb la seva mare, van veure com l'autor del robatori també havia baixat de la terrassa i pretenia sortir al carrer, però entre les dues van tibar de la porta per evitar que l'home l'obrís.

Els agents de la Policia Municipal es van personar al lloc i van procedir a la detenció del presumpte autor dels fets. Després de realitzar la detenció, els agents van procedir a realitzar una inspecció de la terrassa, on van trobar la quantitat sostreta amagada a l'interior d'un tub.