La Torre sorteja cinc entrades dobles per veure Última Experiencia i Golden Grahams a Terrassa

El concert d'aquests dos grups de rock serà a la sala Faktoria d'Arts aquest dissabte 14 de gener

La Torre
10 de gener del 2017
La Torre sorteja cinc entrades dobles per anar a veure el concert d'Última Experiencia i Golden Grahams a la sala Faktoria d'Arts de Terrassa. Serà el proper dissabte 14 de novembre a dos quarts d'onze de la nit, al carrer de la Rasa, 64-66 de Terrassa.

Última Experiencia és un grup madrileny format per Miguel Ángel Ariza (guitarra i veu), José Alberto Solís (baix) i Carlos Lahoz (bateria), que té les seves arrels en tots els registres del rock de les dècades dels 60 i 70, i que porta aquestes influències al so més actual del segle XXI.

Per la seva banda, The Golden Grahams és un grup de rock'n'roll format el 2010, amb un estil propi que està deixant el llistó molt alt per allà on descarreguen el seu xou, ple d'adrenalina i energia. Un espectacle que sorprèn el públic pel so que treuen dels seus instruments, la posada en escena, la vestimenta i l'actitud provocativa que torna boig el públic.

Entre els seus temes propis s'hi poden trobar reminiscències de les millors bandes de rock de tots els temps. A la sala Faktoria presentaran el seu nou single, "Hey hoe". Tenen dos EPs i un LP, "Deer Avenue". Han tocat amb diversos artistes i personatges públics reconeguts nacionalment i internacional, i han compartit escenari amb grans músics, com Nashville Pussy, Graham Parker, Bernard Fowler (Rolling Stones), Eric Sardinas, The Pagans, Manel Fuentes, Whoopi Goldberg, o Keith Richards & Ronnie Wood de The Rolling Stones.

Les portes de la sala Faktoria d'Arts s'obriran a les deu de la nit. A les 22:30 tocaran The Golden Grahams, i a les 23:30, Última Experiencia.
 


Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper divendres, 13 de gener, a les 10:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.

- Només es pot participar al sorteig una vegada.
 

El cartell del concert d'Última Experiencia i The Golden Grahams a la sala Faktoria Foto: Faktoria d'Arts