VÍDEO Un espectacular «mapping» tanca la campanya «És Nadal a Ca n'Aurell»

Els comerços i entitats del barri han celebrat un mes ple d'activitats per celebrar les festes

Mapping a la plaça del Progrés
Mapping a la plaça del Progrés | Ca n'Aurell Comerç - Drac Baluk
Redacció
09 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:46h

L'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell i el Drac Baluk Astharot i Diables de Ca n'Aurell han posat fi aquest dissabte a la primera edició de la campanya "És Nadal a Ca n'Aurell", que ha agrupat tots els actes que s'han fet al barri per celebrar les festes.

L'acte de clausura ha estat protagonitzat per un mapping espectacular, elaborat per Àrea Mapping, Esterminio Produccions i Dis and Art, i que ha adaptat un castell de focs a la casa de la cantonada entre el carrer d'Arquimedes i el de Gutemberg, a tocar de la plaça del Progrés, que s'ha omplert de curiosos per veure l'espectacle.

El mapping també ha servit per presentar una nova temporada del Mercat de les Puces de Ca n'Aurell, que se celebra l'últim dissabte de cada mes al parc de Sant Jordi. El primer del 2017, el 28 de gener, estrenarà espai: la zona del bar del parc, ja que l'espai habitual, l'era de la Masia Freixa, no està disponible per les obres que s'hi fan.

La campanya "És Nadal a Ca n'Aurell" ha inclòs un calendari ple d'activitats, com el Tió de Ca n'Aurell, la tercera visita del patge N'Auri o el mercat de les Puces del 31 de desembre, que va rebre la visita de l'Home dels Nassos.

La dinamitzadora de Ca n'Aurell Comerç, Mariona Rierola, ha explicat que "és el primer any i estem molt contents", i que tot i que no hi ha xifres definitives, "hem notat més moviment als comerços els dies que fèiem activitats". Rierola ha dit que "estem encantats amb el mapping; volíem tancar la campanya amb uns focs artificials, però la normativa és complicada, així que hem optat per fer-los virtuals i ha quedat molt bé".

Per la seva banda, el president del Drac Baluk, Gerard Català, ha afirmat que "estem molt contents de treballar, ja fa més de tres anys, amb els comerciants del barri, i fer que els veïns i la gent puguin gaudir de Ca n'Aurell". La colla ha col·laborat en la organització de les diferents activitats, i també és un atractiu fixe dels mercats de les puces.

Per últim, el regidor del districte 4 de Terrassa, Amadeu Aguado, ha dit que "Ca n'Aurell té una personalitat important dins de la ciutat, i també el seu comerç". Aguado s'ha mostrat satisfet per les activitats d'aquesta campanya, que "són positives per al barri i per al comerç de la ciutat que volem, a l'entorn de la tradició, la cultura i el comerç de proximitat". El regidor ha felicitat l'Associació de Comerciants de Ca n'Aurell i al Drac Baluk per la feina feta i els ha animat a continuar en aquesta línia.
 

Mapping a la plaça del Progrés Foto: Ca n'Aurell Comerç - Drac Baluk