L'autobús de Terrassa que circulava amb un forat, reparat

Ho ha anunciat el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, en un comentari a Facebook

El forat en un autobús de TMESA que deixava veure les rodes
El forat en un autobús de TMESA que deixava veure les rodes | J. A.
Joaquim Albalate
05 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:15h
L'autobús que circulava per Terrassa amb un forat sobre les rodes ja ha estat reparat. Així ho ha explicat el tinent d'alcalde de Territori i Sostenibilitat, Marc Armengol, en un comentari a la xarxa social Facebook.

Armengol afirma que "segons em comuniquen des de Tmesa, la tapa probablement no va quedar prou fixada després de un control de manteniment. Ahir a la tarda, quan el conductor va detectar l'anomalia van retirar el vehicle a cotxeres per reposar-la i ja ha quedat resolt".

El fet havia generat un fort debat a la mateixa social, en què diversos usuaris s'havien queixat del mal estat i del poc manteniment dels vehicles de TMESA. Alguns han compartit les seves queixes, com que "els seients estan estripats, hi ha baranes mal fixades, goteres al sostre i algunes portes amb prou feines s'obren"; altres, afirmaven que ja havien vist feia dies el mateix forat.

Fins i tot l'alcalde de Terrassa, Jordi Ballart, ha entrat a dir-hi la seva. Ballart afirma que el que cal fer és "parlar amb el conductor de l'autobús o amb TMESA i que posin la tapa que falta al forat" abans de fer-ho córrer per les xarxes socials. El batlle ha defensat l'estat dels autobusos, que "passen totes les ITV", i ha recordat que "s'han comprat quinze nous autobusos per renovar la flota que arribaran properament".

Tant Ballart com Armengol s'han compromès a prendre nota i estudiar la manera de millorar, a més, el manteniment dels vehicles de la xarxa d'autobús municipal, explotat per TMESA, de la qual el consistori té un 20% de participació.

 

El forat ha quedat cobert per una tapa com la que hi havia a l'altra banda de l'autobús. Foto: Cedida