Més de 500 nens i nenes van donar la carta al patge Feliu a Can Roca

L'AV Can Roca celebra l'èxit de la iniciativa, que van organitzar per primera vegada aquest any

El patge Feliu, a Can Roca, el passat dilluns
El patge Feliu, a Can Roca, el passat dilluns | AVCR
Redacció
04 de gener del 2017
Actualitzat a les 11:43h
Més de 500 nens i nenes van poder lliurar les seves cartes als Reis Mags al patge Feliu durant la visita que va fer al barri de Can Roca de Terrassa. L'Associació Veïnal de Can Roca s'ha congratulat per l'alta participació del veïnat, en una trobada que ha estat "pionera".

La trobada dels veïns del barri amb el patge Feliu va estar precedida per una batucada del grup Som Maurina, que van fer una rua abans de l'arribada del patge, aquest dilluns 2 de gener a les set de la tarda a l'avinguda del Parlament. 

L'AV Can Roca explica que "ha estat una grata oportunitat" poder dinamitzar "la cercavila de rebuda en honor als patges reials".

Pel que fa a les activitats de Nadal, Can Roca finalitzarà el seu programa, amb la darrera sessió de Quinto el divendres 6 de gener de 2017 de les 18h en endavant. I, de cara a la resta de l'any, l'AV Can Roca afirma que "segueix endavant per a mantenir i millorar la qualitat de vida del barri".

L'Associació realitzarà activitats diàries com un esplai infantil cada dimarts, classes de sevillanes cada dilluns i dimecres, ioga integral els dijous i l'Aula Actual cada dimecres. L'AV Can Roca anima tothom a participar a les seves activitats i comissions de treball i a associar-se per a fer més moviment actiu i participatiu a Can Roca.