Els barris de Terrassa també reben la màgia dels Reis d'Orient

Cinc cavalcades, a més de la que passarà pel centre de la ciutat, donaran la benvinguda a ses majestats

La cavalcada de les Fonts és una de les més importants fora de la del centre de Terrassa
La cavalcada de les Fonts és una de les més importants fora de la del centre de Terrassa | Aj. SQV
Redacció
05 de gener del 2017
Actualitzat el 09 de gener a les 17:08h
A més de la cavalcada que recorrerà els carrers del centre de la ciutat, la màgia dels Reis d'Orient farà que hi hagi cinc altres rues que els donin la benvinguda pels barris de Terrassa.

L'est de la ciutat en viurà una de les més llargues, que passarà per sis barris diferents de Terrassa: Montserrat, Vilardell, Torre-sana, Ca n'Anglada, Can Palet II i Xúquer. Les associacions de veïns d'aquests barris són les encarregades d'organitzar una cavalcada que sortirà a dos quarts de sis de la rotonda de l'avinguda de Madrid amb la carretera de Montcada.

Per la seva banda, Sant Pere Nord també rebrà Melcior, Gaspar i Baltasar en una cavalcada que sortirà a les sis de la tarda de la plaça del Primer de Maig, a la rambla de Francesc Macià, organitzada pels comerciants de Sant Pere Nord.

Una de les cavalcades ja clàssiques és la de les Fonts. La rua que recorrerà els carrers amb els Reis d'Orient sortirà a les sis de la tarda del Casal Cívic de les Fonts, al carrer de Santa Teresa, i seguirà pels carrers de Mossèn Josep Pons, passeig de Lola Anglada, Sant Agustí, Roma, plaça de Manel Mañas, Turonet, Bisbe Sanahuja, camí de Can Falguera, Verge de Fàtima, Sant Quirze, Església,  Passeig dels Horts, Sant Quirze i Mare de Déu del Roser, on els reis faran l’adoració del pessebre de la Parròquia. Tot seguit passaran per avinguda de Perramon, passeig del Ferrocarril, Santa Rosa i Josep Mitats fins a la pìsta poliesportiva. Allà hi haurà xocolata calenta per als infants i els nens i les nenes podran parlar amb els Reis. La cavalcada l'organitza l'Ajuntament de Sant Quirze amb les entitats de les Fonts, com l'Associació de Propietaris i Veïns de les Fonts.

Can Parellada també tindrà la seva pròpia rebuda a ses Majestats, amb una ruta que sortirà a dos quarts de set del vespre del Pavelló Municipal de Can Parellada, al carrer d'Europa, i que passarà pels carrers d'Amèrica, d'Oceania, de França, d'Holanda, d'Itàlia, la plaça de Joan Santamaria, i tornarà pels carrers d'Holanda i d'Amèrica al Pavelló. Està organitzada per l'AV Can Parellada Per la Unitat del Nostre Barri.

Per últim, a la mateixa hora, les 18.30 h, sortirà una altra de les clàssiques cavalcades, la de Les Arenes, Can Montllor i La Grípia, que passarà pels carrers del barri després de sortir del carrer del Tibidabo, al costat del local de l'associació de veïns, precisament l'organitzadora de l'acte.