Gent Gran

L'Auditori Municipal de Terrassa acull el primer concert «CançonsGRANS»

Un total de 150 cantaires dels casals de gent gran de la ciutat oferiran un repertori nadalenc per a totes les edats aquest dimecres

per Redacció , 3 de gener de 2017 a les 13:13 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 3 de gener de 2017 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
L'Auditori Municipal de Terrassa acollirà el dimecres 4 de gener la primera edició del concert "CançonsGRANS", una nova activitat promoguda per la regidoria de Gent Gran de l'Ajuntament de Terrassa, que pretén fer gaudir de la música coral des d'una vessant lúdica i no competitiva amb la col·laboració de les corals que actualment formen el teixit associatiu de casals de gent gran i centres cívics de la ciutat. El concert, dirigit per Rosa Maria Ribera, s'oferirà en dues sessions, a les 16.30 h i a les 18 h. L'entrada serà lliure i limitada a l'aforament de l'Auditori Municipal.

Un total de 150 cantaires de diferents casals de gent gran de Terrassa (Centre, Can Palet, Anna Murià, la Maurina, Ca n'Aurell i Can Boada) pujaran dalt de l'escenari per interpretar un ampli repertori de cançons nadalenques. Aquesta iniciativa també compta amb la col·laboració del Cor Infantil del Centre d'Estudis Musicals (CEM) i d'un quartet instrumental de l'Escola Municipal de Música - Conservatori de Terrassa format per Maria Sánchez, violí; Alba Villar, violoncel; Mariona López, flauta travessera; i Bernat Buzzi, clarinet. Els arranjaments de les melodies aniran a càrrec del pianista Daniel Garcia, que també prendrà part activa durant el concert.


El concert, emmarcat en el programa "Terrassa ciutat amiga de les persones grans", es proposa com un lloc de trobada entre diverses generacions cercant la interrelació que es produeix quan persones d'edats molt diferents canten de manera conjunta. A més de promoure un repertori diferenciat, que permeti assolir fites més altes a nivell interpretatiu, la trobada als assajos dels diferents cantaires d'arreu de Terrassa té com a objectiu la possibilitat de fer xarxa i d'establir connexions entre les diferents corals, a més del fet de trobar punts d'interès comú a través de la música.

 

Participació