«Tot allò que imaginem pot succeir»: l'exposició de Rafel Serres al Centre Cultural Terrassa

L'artista exposa els seus dibuixos, gravats i pintures a l'espai La Galeria a partir del 5 de gener

Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:57h
Un dels dibuixos de Rafel Serres
Un dels dibuixos de Rafel Serres | R. S. / CCT
L'Espai La Galeria, l'antic espai del bar del Centre Cultural Terrassa, acull a partir d'aquest dijous 5 de gener una exposició de les pintures, dibuixos i gravats de Rafel Serres. L'exposició està organitzada per Amics de les Arts i Joventuts Musicals, una de les tres galeries que comparteixen la cessió de l'espai: les altres són Tigomigo i Espai G d'Art.

L'exposició, que es titula "Tot allò que imaginem pot succeir", es podrà visitar del 5 al 30 de gener, de dilluns a dissabte, de quatre de la tarda a nou del vespre, i els diumenges i festius que hi hagi funció. L'entrada és lliure.

La sinopsi d'Alfonso Cruz

Existeix un instant de llum fugaç que tot just centelleja en el batec últim d'una papallona abans de morir, però l'Art fa possible que la bellesa d'aquella llum perduri per sempre.

Si acceptem que l'Art sorgeix en aquell instant en el qual viure no és suficient per a expressar la pròpia vida, ens trobem amb l'obra d'en Rafel Serres transitant a través d'un llenguatge de símbols, potser desxifrables, amb una clau secreta i única que és la seva mà i que obre lentament els cors dels qui admirem el seu treball. Un idioma de mots onírics que desvetllen una veritat fugada de tots els estadis del temps i de l'espai…la veritat que s'escapa de la pròpia experiència vital de l'artista per romandre immutable eternament.

Rostres reflectits en el mirall de la quotidianitat… melangioses figures buscant l'enigma de la pròpia identitat, paisatges que descriuen amb emoció la memòria d'allò viscut i cossos nus on la bellesa destil·la el sortilegi del desig. La màgia està en allò immediat… perquè tot allò que imaginem pot succeir. Pintures, dibuixos i gravats són l'essència concentrada d'una fragància intemporal.

Un testament esquinçat des del silenci. Una confessió sincera i transparent de sentiment pur.

Alfonso Cruz (Octubre 2016)