L'Escola de Ciclisme Vallès comença la seva activitat setmanal

Es tracta d'un nou centre dirigit a infants d'entre 5 i 14 anys amb seu a Terrassa

Primer dia d'activitat de l'Escola de Ciclisme Vallès
Primer dia d'activitat de l'Escola de Ciclisme Vallès | ECV
Redacció
03 de gener del 2017
Actualitzat a les 10:12h
L'Escola de Ciclisme Vallès, un nou centre amb seu a Terrassa, comença aquesta setmana la seva activitat setmanal. Es tracta d'una escola oberta a nens entre els 5 i els 14 anys, que el que vol és "que els nens i nenes s'ho passin bé a través del ciclisme i, formar-los i educar-los com a esportistes i com a persones aprofitant els valors que dóna l'esport.

Aquest dimarts 2 de gener la nova escola de ciclisme, que té la seu social a Terrassa, ha començat les seves activitats setmanals.  Excepcionalment, aquesta setmana entrenarà dilluns i dimecres per les festes nadalenques, però, a partir de la setmana del 9 de gener, els entrenaments serán els dimarts i dijous de 18 a 20 h.

Durant els dos primers mesos de l'any, dedicaran els seus entrenaments a la modalitat de muntanya (BTT i ciclocross), per incorporar ja a partir del mes de març les disciplines de pista i carretera.

Dimecres 4 de gener l'escola farà una jornada especial de portes obertes de cinc a set de la tarda. Tot i així, els nens i nenes que vulguin venir a conèixer l'escola, podran anar-hi durant una setmana de forma totalment gratuïta. Els responsables de l'escola es remeten a les xarxes socials per a més informació.