Un turisme s'encasta contra el mur de tres habitatges a les Fonts de Terrassa

La conductora es va saltar un semàfor en vermell i va xocar contra un altre vehicle

Redacció
02 de gener del 2017
Actualitzat a les 15:24h
Un accident de circulació de grans dimensions va tenir lloc la matinada de l'1 de gener a la carretera de Rubí, cruïlla amb el carrer de Sant Carles, a l'alçada del barri de les Fonts de Terrassa. Els fets van ocórrer cinc minuts abans de les quatre de la matinada. Al lloc es van presentar diverses dotacions de la Policia Municipal de Terrassa, alertades pel 112, que van comprovar que es tractava de la col·lisió entre dos vehicles i que un d'ells estava encastat contra el mur d'un habitatge i havia impactat contra dues més.

Els agents policials es van entrevistar amb els conductors implicats en els fets i van poder determinar que la conductora del vehicle que havia impactat contra el mur de les vivendes afectades, i que circulava per la carretera de Rubí en direcció a Terrassa, no va respectar la fase en vermell del semàfor ubicat a la cruïlla del carrer de Sant Carles, i va col·lidir contra el vehicle que, en aquells moments, sortia amb preferència de pas des d'aquest últim carrer.

Tant la conductora responsable dels fets com l'altre conductor van resultar ferits i van ser traslladats a Mútua Terrassa per ser atesos de les seves lesions, que van rebre el pronòstic de lleus. També es va requerir la presència d'operaris de SECE per tal de retirar un fanal d'enllumenat públic que va resultar afectat i va caure a l'interior d'un dels habitatges afectats. Ambdós conductors van ser sotmesos a les proves d'alcoholèmia i van donar resultat negatiu.

Dues unitats dels Bombers de Terrassa van actuar per espai d'una hora per retirar el vehicle de la via. La zona es va tancar al trànsit amb tanques i es va netejar la via. La Policia Municipal es va encarregar del desviament del trànsit i de donar suport als Bombers.