Un cotxe que anava a gran velocitat per Terrassa xoca contra un fanal i acaba encastat contra uns contenidors

Va passar a altes hores de la matinada a la carretera de Montcada

La Torre
30 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:07h
El lloc on va passar l'accident
El lloc on va passar l'accident | GSV
La Policia Municipal de Terrassa va actuar la matinada de divendres en un accident de circulació a la carretera de Montcada, en direcció a Sabadell, entre la carretera de Rubí i el carrer del Germà Joaquim, just per sobre del parc de Vallparadís.

Sobre les quatre de la matinada, un ciutadà va donar avís als serveis d'emergències. Diverses dotacions de la policia i una ambulància s'hi van presentar i es van trobar un cotxe encastat contra uns contenidors de brossa. Un dels ocupants del vehicle presentava lesions, pel qual se'l va traslladar a l'Hospital Universitari de MútuaTerrassa.

Segons les primeres investigacions, el conductor del vehicle anava a gran velocitat, va perdre el control del cotxe i va envair el carril contrari fins a xocar contra un fanal de l'enllumenat públic, que va llançar trenta metres més enllà. El cotxe va seguir la seva trajectòria durant un centenar més de metres, fins a impactar finalment contra els contenidors de recollida de brossa.

El conductor va ser sotmès a les proves de detecció d'alcohol i de drogues, amb resultat negatiu, però sí que es va emportar una denúncia per conducció temerària. La Policia va desviar el trànsit durant una hora fins a condicionar la calçada afectada, d'on es va haver de retirar el cotxe amb una grua, així com el fanal i les altres restes de l'accident.