Neix «El Terrassenc», el diari que vol ser «El Mundo Today» de la ciutat

El projecte, que vol crear un mitjà sarcàstic i irònic, va fer-se públic el dia dels Sants Innocents i aquest dijous ha començat a publicar notícies

Imatge promocional d'El Terrassenc
Imatge promocional d'El Terrassenc | elterrassenc.cat
Redacció
29 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:45h
Aquest 28 de desembre, entre les innocentades, hi va haver una notícia de debò: potser, l'única seriosa que publicarà el nou diariEl Terrassenc, que s'autodenomina el "nou mitjà de comunicació de referència" de Terrassa.

El projecte vol tractar la ciutat "des d'un punt de vista irònic i sarcàstic, fent gala del sentit de l'humor que tenen els terrassencs", un fet que no existia, fins ara, en el panorama mediàtic de Terrassa.

És a dir, l'objectiu d'El Terrassenc seria assemblar-se a El Mundo Today o El Be Negre, dues de les pàgines que citen com a referents. Tot, diuen, "amb bona fe" i sense voler ofendre ningú.

La pàgina és anònima, tot i que afirma que els autors són "persones vinculades a la ciutat a diversos nivells i que tenim experiència, tant a nivell personal com professional, en el món comunicatiu de la ciutat".

Aquest dijous ja han publicat la primera notícia, que afirma que el patge Xiu-Xiu "s'haurà de comprar un audífon perquè s'ha quedat sord i no sent bé els nens".