Setze nens i nenes de Castellbisbal acompanyaran els Reis d'Orient a la cavalcada

Es tracta de dos alumnes de cada aula de tercer de primària que hi ha a la localitat

Els mateixos nens i nenes presents al sorteig han estat els encarregats d'extreure les butlletes
Els mateixos nens i nenes presents al sorteig han estat els encarregats d'extreure les butlletes | Aj. Castellbisbal
La Torre
29 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:34h
Aquest dimecres, l'Ajuntament de Castellbisbal ha acollit el sorteig per triar els nens i nenes que acompanyaran els Reis d'Orient durant la cavalcada que faran pels carrers del poble el proper 5 de gener.

En total, seran setze nens i nenes de tercer curs de primària dels centres educatius de Castellbisbal els qui han tingut la sort de ser escollits per acompanyar Ses Majestats durant la cavalcada del dia 5 de gener.

Els noms dels afortunats s'han sabut després d'un sorteig que s'ha fet a la sala de plens de l'ajuntament, i que ha estat seguit per diverses famílies. Entre aquestes, hi ha hagut dos dels infants guanyadors, que han expressat la seva alegria.
 
Totes les escoles, representades

Al sorteig hi han pogut participar tots els nens i nenes de tercer de primària de les escoles de Castellbisbal. Per tal que hi hagi un repartiment equitatiu entre tots els centres escolars, el sorteig es fa per classes, de manera que s'escullen dos nens de cada aula. A més, es trien dos infants més que actuen com a suplents i que seran qui podran pujar a la carrossa, en cas que algun dels nens escollits en primer terme no pogués fer-ho.

Durant aquesta setmana, el departament d'Educació es posarà en contacte amb les famílies guanyadores. De totes maneres, el número de butlleta dels alumnes guanyadors i dels suplents es pot consultar a l'acta del sorteig.
 

Acta del sorteig per triar els infants que acompanyaran els reis a la Cavalcada de Castellbisbal / Aj. Castellbisbal