Berto Romero portarà el seu monòleg «Sigue entre nosotros» al Centre Cultural Terrassa

L'humorista català portarà a la ciutat el 27 de gener l'espectacle amb què ha triomfat a teatres de tot l'estat

L'actor i humorista Berto Romero.
L'actor i humorista Berto Romero. | ACN
La Torre
27 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:51h
L'humorista Berto Romero (Cardona, 1974) presentarà al Centre Cultural Terrassa el seu espectacle Sigue con nosotros el proper 27 de gener.

El guionista i actor, que actualment forma part del programa Late Motiv amb Andreu Buenafuente, porta a Terrassa el seu monòleg, que ja ha portat amb molt d'èxit a la sala BARTS de Barcelona, així com a diferents punts de Catalunya, com Badalona, Sabadell o Viladecans, i de l'Estat espanyol, com ara Galícia, Múrcia o les Canàries.

La sinopsi de l'espectacle afirma que "els rumors eren certs. Berto Romero estava passant una etapa complicada. La fama li havia pujat al cap, els traumes que arrastrava des de petit pel seu aspecte físic i la complicada relació amb la seva família li havien fet anar donant tombs".

La presentació afirma que "diguem-ho clar: no estava bé. Però Berto ha tornat. Ara és un pare responsable, un còmic respectat i està assolint la maduresa. A un pas d’arribar als quaranta, creu haver après algunes bones lliçons que vol compartir amb nosaltres. Ha superat els complexos i traumes que el van tenallar en el passat, i tot apunta a que està desenvolupant-ne de nous. D’altra banda, segueix obstinat a cantar, ballar i a explicar la seva vida. I la dels altres."

Les entrades per l'espectacle ja estan a la venda al web del Centre Cultural i tenen un preu de 18 euros. El monòleg té una durada d'uns 90 minuts i començarà a les nou del vespre del 27 de gener.
 

Imatge promocional de l'espectacle. Foto: Cedida