La Torre sorteja quatre entrades per veure el «Circ de l'Any» a Terrassa

L'espectacle de l'Associació Tub d'Assaig farà gaudir grans i petits | Tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa el diumenge 8 de gener a les sis de la tarda

La Torre
27 de desembre del 2016
Actualitzat a les 9:14h
El Circ de l'Any obre el 2017 al Centre Cultural Terrassa.
El Circ de l'Any obre el 2017 al Centre Cultural Terrassa. | CCT
La Torre sorteja un pack familiar de quatre entrades (dos adults i dos nens) per anar a veure el Circ de l'Any, espectacle produït per l'Associació Tub d'Assaig. Serà el proper diumenge dia 8 de gener a les sis de la tarda al Centre Cultural de Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

La producció anual de circ d'any nou torna al Centre Cultural Terrassa, en aquesta edició en un escenari circular. Grans artistes de circ trepitjaran l'escenari del Centre Cultural i faran gaudir grans i petits. Un espectacle efímer creat especialment per la ocasió.

Proesa tècnica, poesia en moviment i meravelles circenses ens delitaran per gaudir en família en aquestes dates tan entranyables.

Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.
- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 5 de gener, a les 10:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.