SORTEIG

La Torre sorteja quatre entrades per veure el «Circ de l'Any» a Terrassa

L'espectacle de l'Associació Tub d'Assaig farà gaudir grans i petits | Tindrà lloc al Centre Cultural Terrassa el diumenge 8 de gener a les sis de la tarda

per La Torre, 27 de desembre de 2016 a les 09:02 |
Aquesta informació es va publicar originalment el 27 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
La Torre sorteja un pack familiar de quatre entrades (dos adults i dos nens) per anar a veure el Circ de l'Any, espectacle produït per l'Associació Tub d'Assaig. Serà el proper diumenge dia 8 de gener a les sis de la tarda al Centre Cultural de Terrassa (rambla d'Ègara, 340, Terrassa).

La producció anual de circ d'any nou torna al Centre Cultural Terrassa, en aquesta edició en un escenari circular. Grans artistes de circ trepitjaran l'escenari del Centre Cultural i faran gaudir grans i petits. Un espectacle efímer creat especialment per la ocasió.


Proesa tècnica, poesia en moviment i meravelles circenses ens delitaran per gaudir en família en aquestes dates tan entranyables.
Normes del Sorteig:

- Per participar al sorteig cal identificar-se amb nom, cognoms, telèfon de contacte, correu electrònic i indicar la població de residència.

- El termini per participar al sorteig es tancarà el proper dijous, 5 de gener, a les 10:00 hores. 
LaTorre farà el sorteig i contactarà per telèfon amb el guanyador, a qui es demanarà el seu DNI. Si no respon a la trucada, automàticament es passarà al següent de la llista.
- Només es pot participar al sorteig una vegada.

 

Participació