Matadepera dóna la benvinguda al Nadal amb el pessebre i un concert

Els Amics del Pessebre són els autors del diorama

Pere Porcar i Joan Trenchs. treballant en els darrers preparatius del pessebre de Matadepera.
Pere Porcar i Joan Trenchs. treballant en els darrers preparatius del pessebre de Matadepera. | Matadepera.cat
Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:12h
Torna el tradicional pessebre que cada any acompanya les festes de Nadal a Matadepera. I ho fa al lloc que ha ocupat els dos darrers anys, a la plaça que hi ha entre el carrer Sant Joan i la carretera de Terrassa, al costat de l'Església. Segons ha informat Matadepera.cat, seran un any més els Amics del Pessebre que instal·laran el diorama, però no a l'antiga caravana dels darrers anys sinó en un altre escenari. 

El pessebre s'inaugurarà aquest divendres amb una festa popular que tindrà lloc a partir de les sis de la tarda, on hi haurà torrades amb oli i sal per a tothom que vulgui acostar-se per gaudir de les creacions nadalenques del grup de pessebristes locals. A partir de dos quarts de set de la tarda i fins les nou del vespre es portarà a terme una projecció d'imatges nadalenques. L'espectacle, d'una durada de deu minuts, s'anirà projectant a intervals de mitja hora.

Concert d'orgue a l'Església Parroquial

D'altra banda, l'Església de Sant Joan acollirà aquest divendres a partir de dos quarts de nou del vespre un concert d’orgue que anirà a càrrec de l'organista de la parròquia Vicenç Grané i que es complementarà amb algunes peces de cant. L'acte és obert a tothom.