L'exsíndica Isabel Marquès, nova presidenta de l'Arxiu Tobella de Terrassa

La Fundació Arxiu Tobella ha renovat parcialment la junta del Patronat

Isabel Marquès.
Isabel Marquès. | Marcel Marsal
Redacció
23 de desembre del 2016
Actualitzat a les 8:22h
La Fundació Arxiu Tobella estrena nova junta directiva. L'advocada i ex síndica de greuges de Terrassa, Isabel Marquès i Amat, és la nova presidenta de l'entitat, en substitució de Ramon Palau i Carreras.
 
Tal com estableixen els estatuts de la fundació, s'ha procedit a la renovació parcial del Patronat. Deixen el càrrec l'expresident Ramon Palau i Carreras, Rafel Claret i Martí i Maria Vidal i Sanahuja. Continuen al Patronat Ferran Pont i Montaner, Montserrat Jorba i Valero i Neus Peregrina i Pedrola. S'hi incorporen, a més, Pere Pastallé i Sucarrats, Josep Massó i Padró i Aleix Pons i Coll.
 
Després de la renovació parcial, la junta del Patronat de la Fundació Arxiu Tobella queda de la següent manera:
 
Presidenta: Isabel Marquès i Amat
Vicepresident: Aleix Pons i Coll
Secretària: Montserrat Jorba i Valero
Tresorer: Josep Massó i Padró
Vocal Arxiver: Pere Pastallé i Sucarrats
Vocal de Patrimoni: Ferran Pont i Montaner
Vocal d'Exposicions: Neus Peregrina i Pedrola

L'Arxiu Tobella és una entitat sense ànim de lucre, constituïda com a Fundació Privada l'any 1978, i és reconeguda per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri de Cultura. Entre els seus objectius destaquen constituir i mantenir un arxiu documental i gràfic sobre la història de la ciutat de Terrassa, fomentar-ne la investigació i tenir cura de la publicació dels treballs que patrocina, així com la promoció de la cultura en tots els seus àmbits.