El Centre Excursionista de Terrassa recupera la seva coral per Sant Esteve

Després d'uns anys desapareguda, s'estrena amb un concert en què estrenaran un poema musicat de Miquel Martí i Pol

Seu del Centre Excursionista de Terrassa
Seu del Centre Excursionista de Terrassa | CET
La Torre
24 de desembre del 2016
Aquest dilluns, 26 de desembre, dia de Sant Esteve, s'estrena la coral del Centre Excursionista de Terrassa, el Cor CET de Cants.

La Junta Directiva del CET va decidir, fa uns mesos, recuperar una de les activitats culturals que havia estat molt arrelada a l'entitat i que, per motius diversos, havia desaparegut. Aquesta iniciativa ha estat un èxit i la coral ja fa uns mesos que assaja per al concert de Sant Esteve.

Aquesta primera actuació serà en el tradicional recital de poesia i concert que el Centre Excursionista programa per a Sant Esteve i que enguany arriba a la 48a edició. La primera part, el recital de poesia, està dedicat al poeta català Miquel Martí i Pol. Membres del propi Centre Excursionista i membres de l'Associació de Poetes Terrassencs recitaran algunes de les obres d'aquest poeta tan popular. A la segona part, el Cor CET de Cants farà la seva primera actuació pública dirigits per en Lluís Yera i acompanyats al piano per en Dani Garcia. En aquesta actuació s'estrenarà una obra del propi director, que ha musicat un poema de Miquel Martí Pol: Ara que l'any s'acaba.

Aquest recital de poesia i concert de la coral seran a la sala Àngel Casanovas de la seu del Centre Excursionista de Terrassa, al carrer de Sant Llorenç, 10 de la ciutat, a les 7 de la tarda del proper dilluns, dia de Sant Esteve. L'entrada és gratuïta i oberta a tothom.