reconeixement

Eusebi Cima rebrà la Medalla al Treball President Macià per part de la Generalitat

En l'actualitat és president del Consorci Sanitari de Terrassa i de Leitat | Cima va ser president de la Cecot i de l'Institut Industrial

per La Torre , 20 de desembre de 2016 a les 15:12 |
Eusebi Cima i Mollet. | CST
Aquesta informació es va publicar originalment el 20 de desembre de 2016 i, per tant, la informació que hi apareix fa referència a la data especificada.
Eusebi Cima, actual president del Consorci Sanitari de Terrassa i també president de Leitat, serà guardonat amb la Medalla al Treball President Macià, per part de la Conselleria de Treball de la Generalitat de Catalunya.

El guardó, que serà concedit demà al vespre al Palau de la Generalitat, s'atorga com a reconeixement a aquelles persones que hagin destacat per les seves qualitats o mèrits personals o pels serveis prestats en benefici dels interessos generals, dins del món del treball.

 
Eusebi Cima i Mollet és el president del consell de govern del Consorci Sanitari de Terrassa des de novembre de 2015 i un industrial terrassenc molt destacat en el teixit empresarial i tecnològic del país. També és president de Leitat. En la seva extensa trajectòria empresarial, ha destacat com a president de la Cecot i de l'Institut Industrial.


Medalla al Treball President Macià

Aquests guardons, creats l'any 1938, reconeixen treballadors i empreses pels seus mèrits laborals i la seva contribució a l'impuls de l'economia catalana. També són un reconeixement als que s'han distingit per la dedicació, la constància i l'esperit d'iniciativa en el treball, i a les empreses i entitats que han adoptat millores i iniciatives de progrés en l'ordre laboral.
  
La cerimònia de lliurament tindrà lloc a les 20 hores, al Saló de Sant Jordi del Palau de la Generalitat.  Començarà amb la lectura del decret de concessió dels guardons per part de Josep Ginesta, secretari general de Treball, Afers Socials i Famílies i, tot seguit, el president Puigdemont entregarà els reconeixements als premiats, acompanyat de la consellera de Treball, Afers Socials i Famílies, Dolors Bassa. A continuació, Alfons Labrador i Àngels Seix parlaran en nom de tots els guardonats i, finalment, el president de la Generalitat clourà l'acte amb el seu discurs.
 
La Medalla i la Placa al treball President Macià 2016 enguany s'han atorgat a quinze persones i a quatre empreses i entitats amb seu a Catalunya.
 
Medalla al treball President Macià
Jacinto  Romaní Serra (78 anys) - Amposta
Tomàs Palos Redondo (73 anys) - Jerez de la Frontera (Càdiz)
Casilda Gómez de la Peña (75 anys) - Hontomin-Merindad del Rio Ubierna, Burgos
Lourdes Beneria Farré (79 anys) - Boí          
Josep Vidal Forcada (89 anys) – Badalona
Antonio Victoriano Molina Cofrade (60 anys) - Argamasilla de Calatrava, Ciudad Real
Montserrat Padilla Merino (66 anys) - Barcelona
Felipe Barrera Ordoñez (56 anys) - Morón de la Frontera, Sevilla
Alfons Labrador Tamés (70 anys) - Panes, Astúries
Joan Santaulària i Segura (80 anys) -  Barcelona
Pere Albà Cucurella (88 anys) - Vilanova i la Geltrú
Eusebi Cima i Mollet (72 anys) Terrassa
Vicenç Paituvi Pera (76 anys) - Santa Maria de Palautordera.
Joan Turull i Estatuet (71 anys) - Sabadell
Vicenç Navarro Serra (73 anys) - Sabadell
 
Placa al treball President Macià
Cellers Domenys i Secció de Crèdit, SCCL - Sant Jaume dels Domenys
mOntanyanes. Estratègies creatives per a la dinamització local. SLL - Rialp
Cooperativa Promotora de mitjans audiovisuals Drac Màgic - Barcelona
Destil·leries Bosch SL - Sant Quirze de Besora

 

Participació