Una baralla després d'un accident de cotxe a Terrassa acaba amb dos ferits i un detingut

Un dels conductors, que va ser detingut, va trencar-se un dit en pegar l'ocupant de l'altre vehicle, a qui va causar danys al pòmul i la boca | L'altre conductor va donar positiu en les proves d'alcoholèmia

La Torre
20 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:15h
Un accident de trànsit a Terrassa va acabar amb una detenció per un delicte de lesions aquest diumenge a la tarda. Va passar al carrer de Sant Crispí, al barri de Ca n'Anglada, on dos cotxes van xocar per encalç.

La Policia Municipal va rebre diversos avisos per informar que, després de l'accident, els implicats s'estaven barallant. Un dels ocupants d'un dels vehicles presentava lesions al pòmul i a la boca, i el conductor de l'altre, segons els sanitaris que els van assistir, tenia un dit de la mà trencat.

El conductor del vehicle que va ser col·lidit va donar un resultat positiuen les proves d'alcoholèmia que se li van fer de 0,91 mg/l; i, d'altra banda, l'altre conductor va ser detingut per un presumpte delicte de lesions, per haver agredit a l'ocupant de l'altre turisme implicat.

Els ferits van ser traslladats per ambulàncies al servei d'urgències de l'Hospital de Terrassa i de l'Hospital Universitari MútuaTerrassa, i la Policia Municipal va realitzar les pertinents diligències judicials.