El centre Nanüts inaugura un nou espai de joc infantil a Terrassa

Inclou propostes de construcció, joc simbòlic, primeres descobertes, jocs de taula, material Montessori i elements musicals, entre d'altres | Està adreçat a famílies amb infants de fins a 7 anys

L'espai compta amb una zona dedicada al joc simbòlic
L'espai compta amb una zona dedicada al joc simbòlic | Nanüts
Redacció
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:33h
El centre egarenc Nanüts, dedicat a l'atenció a la dona, sobretot durant l'etapa de l'embaràs i postpart, estrena un nou espai de joc per a famílies i infants. La iniciativa, que s'anomena Explora el joc, obre portes el proper divendres 23 de desembre. L'objectiu és oferir un entorn adequat on poder passar una estona de diversió compartint amb els infants. Està adreçat a nens i nenes de fins a 7 anys.

Per fer-ho possible el centre ubicat al carrer Vallhonrat de la capital vallesana, ofereix diverses propostes de construcció, joc simbòlic, primeres descobertes, jocs de taula, material Montessori i elements musicals, entre d'altres. "Ens trobàvem que moltes famílies amb nens ens comentaven que quan arriba l'hivern i els petits es posen nerviosos a casa no poden anar al parc", comenta Marta Puigdomènech, directora de Nanüts que afegeix que l'espai que s'ha habilitat pretén donar resposta a aquesta necessitat. 

El servei també inclou un espai per poder prendre un cafè, una infusió o alguna cosa per menjar. Té un cost de 5 euros per família i també s'han previst abonaments mensuals de 20 euros. Als usuaris de Nanüts se'ls aplicarà un 50% de descompte. L'horari serà de 10:30 a 14:00 hores i de 16:00 a 20:00 hores de dilluns a dissabte. 
 

Espai de joc amb pissarra, zona per a llegir contes i d'altres propostes. Foto: Nanüts


Jornada gratuïta

Per donar a conèixer aquesta iniciativa el proper divendres, 23 de desembre, l'entrada a l'espai serà gratuïta i a banda, a les 11:30 hores tindrà lloc un taller sobre el joc a càrrec de l'especialista en Educació Infantil, Anna Petit. 

Un centre per a la dona

Nanüts és un centre que es va crear fa tres anys amb l'objectiu d'oferir a tots els serveis que una dona pot necessitar, sobretot durant l'etapa de l'embaràs, part i postpart. En aquest sentit compta amb especialistes en osteopatia, fisioteràpia, llevadora i una professional dedicada a la nutrició familiar. Alhora Mamifit hi ofereix classes de gimnàstica per a embarassades i també durant el post part. A més, s'hi fan tallers diversos i xerrades. 

"Tenim unes 80 usuàries setmanals fixes i a part les persones que s'apunten als diferents tallers que anem fent i que són de temàtica diversa", comenta la responsable de Nanüts que afirma que la voluntat del centre és seguir creixent.