L'Ajuntament de Terrassa lliura les beques de recerca del Campus Terrassa

Tres projectes de recerca reben un total de 8.000 euros

Amadeu Aguado lliura la beca a Maria Victoria Pasos, al centre, i a Blanca Tejedor, a la dreta.
Amadeu Aguado lliura la beca a Maria Victoria Pasos, al centre, i a Blanca Tejedor, a la dreta. | Ajuntament de Terrassa
La Torre
19 de desembre del 2016
Actualitzat a les 7:59h
El tinent d'alcalde de Cultura, Innovació i Projecció de la Ciutat i regidor d'Universitat, Amadeu Aguado, acompanyat de la directora de serveis d'Innovació i Universitats de l'Ajuntament de Terrassa, Esther López, va participar divendres en l'acte de lliurament de les beques de recerca per a estudiants universitaris Campus Terrassa 2016 convocades pel Servei d'Innovació i Universitats de l'Ajuntament de Terrassa.

En aquesta sisena edició, s'han entregat un total de tres beques: una a un treball en la categoria de doctorat (per valor de 4.000 euros) i dues en la categoria de treballs de grau (per valor de 2.000 euros), que enguany han estat per als projectes presentats per les alumnes Blanca Tejedor Herrán ("Contributions to the detemination of thermal behaviour of façanes in new buildings by means of quantitative IRT -Infrared Thermography-"), Maria Victoria Pasos Márquez ("Hábitos alimenticios y ejercicio físico en estudiantes de enfermeria") i Rafaela Bortolini ("Enhancing building performance: A framework to support Facility Management based on Building Information Modeling").

L'objectiu d'aquestes beques és potenciar la recerca al Campus Universitari de Terrassa i contribuir a la potencialitat del nostre territori en aquest camp. Durant l'acte, les premiades també van realitzar una breu presentació del seu treball de recerca. A més, els alumnes que van resultar guanyadors en l'edició de 2015 també van presentar els resultats dels seus projectes.