Nova imatge per a la nova etapa de Ràdio Vila

L'emissora municipal de Viladecavalls sortirà al carrer aquest dissabte

Nova imatge de Ràdio Vila.
Nova imatge de Ràdio Vila.
La Torre
16 de desembre del 2016
Actualitzat a les 19:12h
Ràdio Vila, la ràdio municipal de Viladecavalls, estrena nova imatge, més moderna i adaptada als nous temps. L'emissora també renovarà les seves instal·lacions al carrer Sant Josep amb l'objectiu d'oferir una imatge visual més moderna i en sintonia amb la nova etapa iniciada a Ràdio Vila, caracteritzada per la incorporació d'un coordinador, la renovació de l'equip tècnic i la millora de l'espai. Cal tenir en compte que aviat se celebrarà el 20è aniversari de l'emissora municipal.

El nou logotip destaca per la utilització del color corporatiu de l'Ajuntament i unes barres d'equalització (VU-meter), amb forma d'una ve baixa, les quals identifiquen alhora el municipi de Viladecavalls.

La nova imatge es podrà veure aquest dissabte, 17 de desembre, amb motiu de La Marató, al set de Ràdio Vila ubicat a l'escenari de la plaça de la Vila. Voluntaris de l'emissora municipal no volen perdre l'ocasió de col·laborar amb aquesta causa. Durant el "Viladecavalls no s'atura!" de dissabte, participaran activament tot conduint l'acte, presentant i entrevistant els diferents protagonistes i amenitzant les quatre hores ininterrompudes d'actuacions que hi haurà damunt l'escenari.