Un grup de Terrassa guanya una medalla d'or al prestigiós Festival Gipuzkoa d’Acordió

La Jove Ensemble de Saxòfons del Conservatori de Terrassa i l’Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès, acompanyats d'alumnes i professors del Conservatori, van guanyar el primer premi en categoria de grups instrumentals

La Jove Ensemble de Saxòfons del Conservatori de Terrassa i l'Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès, a Arrasate
La Jove Ensemble de Saxòfons del Conservatori de Terrassa i l'Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès, a Arrasate | Aj. Terrassa
Redacció
15 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:23h
Els passats dies 9 i 10 de desembre, la Jove Ensemble de Saxòfons del Conservatori de Terrassa i l’Orquestra de Joves Acordionistes del Vallès van obtenir una medalla d’or, en la categoria de grups instrumentals, al XXIX Concurs Festival Gipuzkoa d’Acordió, organitzat per Hauspoz Euskal Herriko Akordeoi Elkartea. A la formació musical els acompanyava el pianista Adrià Crespo Aguilera i els percussionistes Guim Martínez i Pau Geis, alumnes de l’Escola Municipal de Música i Conservatori de Terrassa, així com els professors Narcís Argemí i Josep Vila.
 
La formació vallesana va tancar, sota la direcció de Narcís Argemí, el concert de la gala de lliurament dels premis amb l'obra Divertimention, creada expressament per a l’ocasió pel compositor mataroní Xandri Montasell.
 
Aquest festival és considerat el més complet i difícil de tots els certàmens d'acordió celebrats a l'Estat. En total, una xifra rècord de més de 400 joves acordionistes d’arreu van actuar al Teatro Amaia, al Kulturate i a la Ikastola Arizmendi d'Arrasate.