El terrassenc en vaga de fam torna a casa un dia després

Rachid el Mousati s'havia plantat davant de l'Ajuntament dimarts al matí per reclamar una reunió amb l'alcalde | Els regidors van interessar-se pel seu cas a la nit i s'han compromès a solucionar el seu cas

Rachid el Mousati, al costat del pessebre del Raval, on va passar tot el dimarts
Rachid el Mousati, al costat del pessebre del Raval, on va passar tot el dimarts | J. A.
14 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:11h
El terrassenc que es va posar en vaga de fam aquest dimarts davant de l'Ajuntament de Terrassa per reclamar "respecte i reconeixement", perquè es considera una víctima de la ventada del 2014, Rachid el Mousati, ja és a casa seva.

Després de tot el dia davant del consistori, al raval de Montserrat, diversos regidors van interessar-se pel seu cas a la sortida de l'entrega de la medalla de la ciutat a Pepe Mármol, sobre les onze de la nit. Segons en Rachid, es van comprometre a solucionar el seu cas i se'l prendran seriosament. "Tot i això no ho deixaré estar, continuaré defensant el meu dret, però espero que serveixi d'alguna cosa", diu Mousati.

Aquest dimecres al matí, aquest ciutadà d'origen marroquí s'ha quedat descansant a casa, després de tot el dia de peu davant del consistori, en què, davant dels seus problemes físics, fins i tot va ser atès per uns tècnics sanitaris, tot i que no va voler abandonar la seva protesta. 

En Rashid ha agraït el suport mostrat per tots els ciutadans, sobretot, diu, a partir que La Torre es fes ressò de la seva protesta. "Ha vingut gent de tot tipus a oferir-me ajuda, fins i tot s'han ofert a recollir firmes o diners", diu, "però els he dit que només volia que es respectessin els meus drets, no demanar almoina". 

És conscient, però, que el fet de portar la bandera espanyola no ha estat especialment encertat: "no estic en contra de ningú i vull demanar disculpes si algú s'ha sentit ofès, jo he donat molt per Catalunya, he treballat aquí durant molts anys i hi estic encantat", afirma.