Comencen les obres de reparació del clavegueram del parc de Vallparadís

Els treballs, localitzats sota el pont del Passeig, no afecten els usuaris del parc

La Torre
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 18:37h
L'Ajuntament de Terrassa ha començat un seguit d'obres de reparació de la xarxa de clavegueram del Parc de Vallparadís. Aquest dilluns van començar els treballs per a reparar els desperfectes produïts al col·lector que baixa pel talús oest del parc, a l'alçada del pont del Passeig.

Aquest col·lector es va esquerdar a finals de l'any passat i, després d'una primera reparació, ara es procedeix a la reconstrucció definitiva. Les tasques que es duran a terme suposen la reconstrucció d'un pou, d'una part de la base del col·lector i de l'espai on es reben les aigües que vénen del talús. Els treballs es desenvoluparan principalment sota la superfície del parc, i no afectaran el trànsit de vianants pel parc.

Aquesta avaria es va descobrir a finals de l'any passat, quan les filtracions d'aigua del col·lector esquerdat van arrossegar terres cap a sota l'asfalt i van acabar produint un esvoranc. Aleshores es va fer una primera reparació de l'esvoranc i dels elements imprescindibles de la xarxa de clavegueram afectats. L'actuació que va començar ahir ha de suposar la solució definitiva. Les obres s'han adjudicat a l'empresa Infraestructuras Hidráulicas Alcaraz, SL, per un import de 18.984,57 euros. El termini d'execució és de dues setmanes.