Els candidats a síndic, cridats a comparèixer a la Comissió de Transparència

La reunió tindrà lloc dijous per analitzar les presumptes irregularitats en el procés participatiu

La Torre
13 de desembre del 2016
Actualitzat a les 14:04h
Les vuit persones que es van presentar candidates a ocupar el càrrec de síndic municipal de greuges de Terrassa han estat convocades per assistir a la Comissió informativa especial en matèria de Transparència a l'Ajuntament de Terrassa. Així ho ha anunciat el president de la comissió, el regidor d'ERC-MES Carles Caballero.

La Comissió de Transparència es reunirà dijous per analitzar les possibles irregularitats que s'haurien dut a terme en el procés participatiu d'elecció del síndic. En qualsevol cas, la Comissió no tindrà potestat per anul·lar el procés en cas que s'evidenciïn les males pràctiques que l'Observatori Ciutadà Municipal de Terrassa ha denunciat. La decisió final sobre la continuïtat o no del procés dependrà de la junta de portaveus.

Els vuit candidats són Maria Isabel Cazorla, Anna Muñoz, Jordi Estapé, Xavier Gállego, Míriam Bosch, Guillem Izquierdo, David Lobo i Joan Tamayo. Els dos últims van renunciar a continuar optant al càrrec com a protesta per les presumptes irregularitats.