El CN Terrassa presenta els gairebé 300 jugadors de la secció de bàsquet

Els 25 equips que integren la secció van desfilar pel pavelló del Pla del Bon Aire

Els equips del CN Terrassa de bàsquet van desfilar pel pavelló del Pla del Bon Aire.
Els equips del CN Terrassa de bàsquet van desfilar pel pavelló del Pla del Bon Aire. | CN Terrassa
La Torre
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 17:54h
La secció de bàsquet del Club Natació Terrassa va presentar-se oficialment aquest diumenge en el Pavelló del Pla de Bon Aire. L’acte, que va omplir les graderies de gom a gom, va comptar amb la presència del president del club, Jordi Martín, del regidor d’Esports de l’Ajuntament de Terrassa, Dani Nart, i del vicepresident primer de la Federació Catalana de Bàsquet, Josep Nadal.
 
En el torn de parlaments, Martín va adreçar-se a l’equip tècnic de la secció, al qual va agrair la tasca de "transferir la informació tècnica i educativa als joves per tal que puguin millorar" i va referir-se als esportistes com aquells que "escriuran el futur de la nostra entitat". El president del club també va destacar el paper de les famílies, "que fan un esforç diari per acompanyar els joves i animar-los en els moments menys agradables". Martín va remarcar que l’objectiu és mantenir l’essència de la secció i mirar de fer un pas qualitatiu. “En la mesura de les nostres possibilitats, mirarem d’aportar un plus de competitivitat als nostres equips”. 
  
El club compta enguany amb gairebé 300 jugadors distribuïts en els 25 equips que integren la secció, quinze de categoria masculina i deu de categoria femenina, a més de l’escola.
 
L’acte va iniciar-se amb la presentació de tots i cadascun dels jugadors, fins arribar als conjunts sèniors. Enguany, com a novetat, el sènior B femení i el sub’21 masculí, els segons equips de la secció, van aparèixer a la pista tot acompanyant un jove basquetbolista de l’escola. L’esdeveniment va finalitzar amb el sorteig de regals proporcionats pel patrocinador de la secció, FIAC Escola d’Idiomes, concretament cinc vals de 100 euros per invertir en qualsevol dels serveis que ofereix el centre i un curs d’anglès de temporada o bé un intensiu d’estiu.
 
Exposició de fotos del 25è aniversari de la secció
 
Durant l’acte de presentació, va poder visitar-se una exposició de fotografies commemoratives del 25è aniversari de la secció, que es van penjar a peu de pista. Les instantànies van permetre recordar els partits que es disputaven en l’antic "globo" de la Zona Esportiva, així com les plantilles dels equips sènior que any rere any han representat l’entitat.
 

L'exposició de fotos va despertar l'interès de jugadors i aficionats. Foto: CN Terrassa