Bona estrena de la temporada de pista coberta de la Unió Atlètica Terrassa

Quatre mínimes pel campionat d'Espanya, una medalla de bronze en perxa i debut amb victòria de l'equip infantil femení de relleus

La Torre
12 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:08h
La temporada de pista coberta d'atletisme ha començat aquest cap de setmana a Sabadell, amb un bon paper de la Unió Atlètica Terrassa, que hi ha aportat més de 150 participants.

En aquestes proves, ha han arribat les primeres mínimes per als campionats d'Espanya: ho han aconseguit Júlia Palacín, als 60 metres llisos, i Marta Gironès, Vladislav Ivashchenko i Joan Fuentes als 200 metres llisos.

A la categoria infantil, el quartet integrat per Ivet Palomar, Júlia Fuentes, Judit Cara i Laia Pons van guanyar la seva sèrie als 4x200 metres relleus, rebaixant, tot i ser el seu primer any, deu segons la marca de l'any anterior. El masculí, format per Albert Enrique, Lluc Serrat, Pere Martínez i Joel López, van aturar el cronòmetre en 2'07"58 a la mateixa prova. D'altra banda, en categoria aleví Miquel Farreny va guanyar la medalla de bronze a la perxa, dins del trofeu memorial Natàlia Amiel.

D'altra banda, al campionat d'Espanya de marxa, a Múrcia, en Ferran Campins va quedar a la desena posició estatal en la categoria juvenir/júnior, Ainhoa Martínez va ser onzena, i Aina Muñoz, afectada d'un procés gripal, va aguantar tota la cursa però fora de les seves marques.
 

Miquel Farreny, amb la seva medalla de bronze en perxa Foto: UAT

 

Les integrants del 4x200 relleus infantil femení de la UA Terrassa Foto: UAT