Vacarisses es bolca amb la Marató de TV3 aquest cap de setmana

El poliesportiu del poble acollirà un ampli programa d'actes solidaris

Els actes del 2015 van recaptar més de 8.900 euros
Els actes del 2015 van recaptar més de 8.900 euros | VxM
La Torre
12 de desembre del 2016
Actualitzat a les 10:30h
Vacarisses tornarà a col·laborar amb La Marató de TV3 aquest proper cap de setmana. La 25a edició de l'esdeveniment televisiu solidari està dedicat a l'ictus i les lesions medul·lars i cerebrals traumàtiques, i, per desè any consecutiu, els ciutadans de Vacarisses podran aportar el seu granet de sorra.

Durant tot el cap de setmana, el poliesportiu del poble, a l'avinguda de Trias Fargas, s'omplirà d'activitats, com exhibicions i tallers d'esports, balls, concerts, una tómbola o un esmorzar solidari, entre molts d'altres.

La col·laboració dels vacarissencs va començar fa deu anys amb un taller nadalenc, que va recaptar 300 euros. L'acte va anar creixent al llarg dels anys i, actualment, és una gran festa que pretén sensibilitzar el major nombre de persones possible perquè hi participin.

La organització afirma que és "increïble la manera com el poble s'ha bolcat i ha mostrat el seu tarannà solidari", i vol "transmetre l'emoció que sentim, organitzadors i voluntaris" cada vegada que s'ha omplert el Pavelló Esportiu de Vacarisses, any rere any. L'any 2015, per exemple, es van recaptar 8.941,88 euros per la Marató.
 

Programa d'actes de Vacarisses per La Marató

Els actes compten amb la col·laboració de gran part del poble. Foto: VxM