Retencions quilomètriques en l'operació tornada

L'AP-2, entre Soses i l'Albí, és la via on s'acumulen més quilòmetres de cua a causa de la densa boira que afecta la demarcació de Lleida

Cues a les carreteres catalanes
Cues a les carreteres catalanes | ACN
Redacció
11 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:02h
Dia complicat a les carreteres catalanes per l'operació tornada del pont. Des de les onze del matí que es registren retencions en diverses vies del país, sobretot a l'AP-2, entre Soses i l'Albí, on s'acumulen llargues cues a causa de la densa boira que afecta la demarcació de Lleida. 

També hi ha retencions a la C-14, a Organyà, en sentit sud, i a la C-16, pel seu pas per Cercs i Berga. A banda d'aquestes, el Servei Català de Trànsit preveu que de cara a la tarda també hi hagi complicacions a la C-17, l'A-2, l'N-145 i l'N-260 d'accés a Andorra i entre Campdevànol i Ripoll.

El SCT demana als conductors que mantinguin l'atenció en la conducció el que resta de període festiu i insisteix en la importància d'utilitzar sempre els elements de seguretat passiva; de no manipular el telèfon mòbil ni altres dispositius electrònics al volant; de circular amb les condicions físiques idònies, de respectar els límits de velocitat, de no combinar l'alcohol o les drogues amb la conducció, i d'adequar la conducció a les condicions adverses provocades per les inclemències meteorològiques.
 

Consulta l'estat del trànsit a les carreteres catalanes