Forcadell i Sánchez, a la trobada comarcal de l'ANC a Sant Quirze

Les 21 territorials del Vallès Occidental van fer un sopar amb la presidenta del Parlament i el president de l'Assemblea

Redacció
07 de desembre del 2016
Divendres passat, 2 de desembre, es va fer una trobada comarcal a Sant Quirze del Vallès de membres dels secretariats de les vint-i-una territorials de l'Assemblea Nacional Catalana (ANC) a la comarca. La trobada, que va aplegar un centenar d'assistents, va incloure un sopar informal i durant una estona va comptar amb la presència de la presidenta del Parlament de Catalunya, Carme Forcadell, que en qualitat de vallesana n'havia estat membre actiu fins ocupar l'actual càrrec.

També va intervenir en la trobada el president de l'ANC, Jordi Sánchez. En to eloqüent i distès va reforçar el missatge de Forcadell: el referèndum es farà. Sánchez també va  comunicar les mobilitzacions previstes per als dies 15 i 16 de desembre amb motiu de la declaració que ha de fer la Presidenta del Parlament davant el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya (TSJC). El dijous dia 15 es llegirà un manifest davant de tots els ajuntaments de Catalunya, i divendres 16 hi haurà una concentració davant la seu del TSJC.