VÍDEO «Flying Free», l'esperit de Pont Aeri torna a Terrassa per un dia

La sala original de la famosa discoteca va acollir dilluns a la nit una exitosa festa revival

Pont Aeri va tornar a Terrassa per una nit.
Pont Aeri va tornar a Terrassa per una nit.
La Torre
07 de desembre del 2016
Actualitzat a la 13:09h


La mítica discoteca Pont Aeri de Terrassa va obrir les portes per una nit, dilluns. La marca de la desapareguda sala va tornar al seu local original, al carrer de Còrdova de Terrassa, que actualment és la sala Vinilo, per una festa revival. La convocatòria va ser un èxit d'assistència.

Pont Aeri va ser un referent de la música màquina i electrònica no només a Catalunya, sinó al sud d'Europa. La festa va consistir en una sessió amb quatre dels punxadiscos residents més coneguts de la dilatada història de la discoteca: Nando Dixkontrol i David Pastis, que van ser els grans impulsors de l'èxit de Pont Aeri els primers anys, i Xavi Metralla i DJ Skudero, productor, aquest últim, del gran èxit Flying Free, que van estar-s'hi a finals de la dècada dels 90.

La discoteca Pont Aeri va obrir les portes al carrer de Còrdova, 40, ara fa 25 anys, el 1991. El 2000, la sala principal es va traslladar a Manresa, tot i que la de Terrassa va seguir operant fins el 2004. Després d'un altre trasllat a Vallgorguina, el 2012 va tancar definitivament, tot i que la marca continua viva en festes recordatori.