ERC, PDECat i CUP obriran aquest dimarts l'Ajuntament de Terrassa

Els partits independentistes faran una concentració per rebutjar el Dia de la Constitució i treballaran com si fos un feiner qualsevol

La Torre
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 15:43h
Els grups municipals d'ERC-MES, de CDC i de la CUP treballaran demà amb normalitat a l'Ajuntament de Terrassa, tot i ser un dia festiu.

Els tres partits han convocat, impulsats per l'Associació de Municipis per la Independència, pel mateix dia 6 un acte, a les dotze del migdia, a l'atri de l'Ajuntament, què es llegirà el manifest "6D: Treballem per Catalunya", de rebuig a la festivitat del Dia de la Constitució i a tot allò que representa.

Els regidors i els tècnics dels partits independentistes actuaran com si fos un dia feiner qualsevol, com ja van fer, alguns, el passat 12 d'octubre. S'espera que els grups municipals de CiU, ERC i CUP que governen a tot el país obrin els seus respectius ajuntaments, pel què, previsiblement, hi haurà fins a 200 consistoris que treballaran.

La CUP ha afirmat que rebutjarà "la suposada festivitat de la Constitució espanyola, que no és més que un text legal que empresona les nacions sense estat i que manté una visió idíl·lica de la història de la Transició que no compartim, ni per les classes populars dels Països Catalans ni per les de l'Estat espanyol".