El CN Terrassa compleix els pronòstics i encadena el setè triomf consecutiu

L'equip de Dídac Cobacho goleja per 6 a 17 a la piscina del CN Molins de Rei Sintagmia

Redacció
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 12:48h
El CN Terrassa va derrotar a domicili el CN Molins de Rei Sintagmia (6-17) en partit corresponent a la vuitena jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor Masculina de waterpolo. El conjunt de Dídac Cobacho va resoldre el compromís contra el cuer amb total suficiència i va encadenar així la setena victòria consecutiva. Amb aquest resultat, els egarencs continuen segons de la taula amb 21 punts, ara en solitari després de l’empat del CN Sabadell a la piscina del CN Barcelona.
 
A la prèvia, el tècnic local va recalcar la importància d’arrencar amb la màxima intensitat per sentenciar el partit aviat i esvair qualsevol dubte. I el guió es va complir al peu de la lletra. Els terrassencs van aconseguir un parcial d’entrada de 0 a 8 entre el primer i el segon quart que va esdevenir letal. Óscar Aguilar va estrenar el compte al minut de joc en aprofitar una acció en home de més. Oriol Rodríguez i Àlex de la Fuente van enfilar l’electrònic fins al 0 a 3 al final del primer quart.
 
En el segon període, la superioritat egarenca va reflectir-se encara amb més claredat en el marcador. Un penal comès per Corsi va permetre Aguilar anotar el 0 a 4. El capità va repetir poc després. Agustí Pericas i Xavi Serra, ambdós en home de més, i Rodríguez van eixamplar el forat fins al 0 a 8. El Molins de Rei va aturar l’allau a quinze segons del descans per mitjà de Pugibet.
 
A la represa, i amb el matx resolt, el CN Terrassa va poder treballar aspectes tàctics de cara al compromís de dissabte contra el CN Barcelona. La diferència en el marcador, però, no va deixar de créixer. Aguilar, màxim anotador del matx amb quatre dianes, va batre Vernet per situar l’1 a 9. Zurita va replicar per part local, acció que va precedir a un parcial egarenc de 0 a 4, obra de Fran Sánchez, per partida doble, Marc Salvador, de penal, i Ricard Alarcón (2-13). L’holandès Smelt va retallar distàncies mínimament.
 
El matx va anar llanguint en un darrer quart més igualat que els tres anteriors. Pericas, De la Fuente, Donat Galeev i Rodríguez van certificar el triomf d’un CN Terrassa que segueix demostrant la seva solidesa.
 
Visita del CN Barcelona
 
El CN Terrassa rebrà la visita del CN Barcelona en partit corresponent a la 9a jornada de la Lliga Nacional Divisió d’Honor. El matx es disputarà dissabte 10 de desembre a les sis de la tarda a les instal·lacions de l’Àrea Olímpica. 

Fitxa tècnica 

CN Molins de Rei Sintagmia: Romero, Sanahuja, Smelt (1), Cortina, Prat, Marsal, Muller, Asgari, Corsi (1), Zurita (1), Pugibet (2), Carranza (1), Vernet.
Entrenador: Sergi Pedrerol.
 
CN Terrassa: I. Aguilar, Serra (1), Pericas (2), Alarcón (1), Ó. Aguilar (4), De la Fuente (2), Sánchez (2), Granados, Salvador (1), Galeev (1), Rodríguez (3), Chico, Albacete.
Entrenador: Dídac Cobacho.
 
Àrbitres: Ortega i Illescas.
 
Parcials: 0-3, 1-5, 2-5 i 3-4.
Resultat acumulat: 0-3, 1-8, 3-13, 6-17.