«La cuina de la Sara» guanya el concurs de relats curts contra la violència masclista

Un total de 40 persones han participat en el certamen, convocat pel dia internacional contra la violència vers les dones

L'acte de lliurament de premis del Concurs de Relats Curts contra la Violència Masclista
L'acte de lliurament de premis del Concurs de Relats Curts contra la Violència Masclista | A. T.
La Torre
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:38h
El passat divendres, la regidora de Polítiques de Gènere de Terrassa, Lluïsa Melgares, va participar en el llurament de premis del IV Concurs de relats curts contra la violència masclista.

En l'edició d'aquest any han participat 40 persones i el relat guanyador ha estat "La cuina de la Sara", de Farners Casas i Fontcuberta, de Verdú (Lleida). Els relats finalistes han estat "Calla i aguanta", de Mònica Ortega, "Los restos", de Maria José Robles, "Conversaciones íntimas, profundas y silenciosas", de Consuelo Boscá, "El diario de Clara", d'Encarnación Cobo, "Testimonio", d'Erika Soto, "La hazaña", de Daniel Calles i "El vértigo de las golondrinas", d'Ana María Draghia.

El relat guanyador ha obtingut un premi d'una tablet i un lot de deu llibres, mentre que els finalistes han rebut un lot de cinc llibres cadascun.

L'acte, emmarcat dins del programa d'actes del Dia Internacional contra la Violència vers les dones, es va celebrar a la Biblioteca Central de Terrassa. El concurs està organitzat per Ediciones Hades, en col·laboració amb el Servei de Polítiques de Gènere de l'Ajuntament de Terrassa.