L'avinguda d'Àngel Sallent, reoberta al trànsit des d'aquest matí

S'havia tallat el diumenge al vespre per l'aparició d'esquerdes considerables a la calçada

Una vianant passa pel pas de vianants on hi ha l'esquerda més profunda
Una vianant passa pel pas de vianants on hi ha l'esquerda més profunda | Joaquim Albalate
A.P./J.A.
05 de desembre del 2016
Actualitzat a les 11:01h

Aquest dilluns al matí s'ha reobert al trànsit l'avinguda d'Àngel Sallent, entre els barris de Ca n'Aurell i la Maurina de Terrassa, que s'havia tallat per precaució aquest diumenge al vespre

L'aparició d'unes considerables esquerdes al paviment asfàltic entre els carrers d'Antoninus Pius i de l'Infant Martí van obligar la Policia Municipal de Terrassa a acordonar la zona. Va ser en el tram comprès entre aquests dos carrers on el trànsit va quedar totalment restringit, però també s'havien col·locat tanques per desviar la circulació als accessos de l'avinguda: a la rotonda de la carretera de Martorell i al carrer de Santa Maria Mazzarel·lo.
 

La zona més afectada per les esquerdes de l'avinguda d'Àngel Sallent és la propera al carrer d'Antoninus Pius, especialment sobre el pas de vianants que travessa l'avinguda. En aquest punt, la tapa del clavegueram està una mica enfonsada i rodejada d'esquerdes. A llarg de l'avinguda també hi ha altres punts amb esquerdes, tot i que de menor mida.


Una de les possibles causes de l'aparició d'aquestes esquerdes podria ser la pluja caiguda en els darrers dies, que hauria provocat un moviment de terres. Cal recordar que fa uns mesos van aparèixer de manera sobtada uns esvorancs a l'avinguda de Béjar i al carrer d'Arquimedes.
 

Esquerda a la calçada de l'avinguda d'Àngel Sallent Foto: Joaquim Albalate

 

Les tanques s'han retirat aquest dilluns a primera hora Foto: Joaquim Albalate

 

Diversos punts de la calçada de l'avinguda d'Àngel Sallent tenen esquerdes Foto: Joaquim Albalate